Felvételi hirdetés

A Péterfalvai Református Líceum felvételt hirdet a következő, 2020-2021-es tanévre. Jelentkezhet minden diák, aki 2020 júniusáig befejezi az általános iskola 4., 5., 6, 7., 8. vagy 9. osztályát. A kisebbek számára, 7. osztályig, a környező településekről való beutazásról gondoskodik a líceum, 8. osztálytól kezdve a végzősökig, az intézmény minden diák számára kollégiumot és teljes ellátást biztosít. Végzőseink elsöprő többsége tovább folytatja tanulmányait elsősorban kárpátaljai és anyaországi felsőfokú intézményekben.

A felvételi vizsgára a 8., 9., és 10. osztályokba jelentkezőknek 2020. április 4-én szombaton, fél 8-ig kell megérkezni. Számukra február 15-től minden szombaton, reggel 9 órától előkészítő tanfolyamot tartunk magyar nyelv - és irodalomból valamint matematikából.

Az 5., 6. és 7. osztályokba jelentkezőket 2020. április 18-án várjuk szeretettel a felvételi vizsgára, amely számukra – a  szóbeli ismerkedés mellett – magyar nyelvű tollbamondás lesz és néhány egyszerű, alapvető matematika feladat.

 Személyes érdeklődésre bővebb felvilágosítást és jelentkezési lapot szívesen adunk a líceumban.

Hű az, aki elhívott titeket, és Ő meg is cselekszi azt.

1Thessz. 5: 24